Opgestuurd

Zo. Weg is weg. Zevenenzeventig enveloppen met cd-single, bandfoto, bio en begeleidend briefje zullen morgen door heel Nederland worden bezorgd aan even zoveel zalen. Een boeker is nog altijd niet gevonden, dus nemen we het heft in eigen hand. Volgende week pakken we de telefoon en gaan we één voor één de onvangers af om te vragen of ze het ontvangen hebben, of ze het al geluisterd hebben en of er een optreden in zit – geen prettig werkje.

Eindelijk heb ik weer het idee dat er wat in gang is gezet, dat er wat gebeurt. Stilstand is achteruitgang, en dat was de afgelopen paar maanden teveel het geval. Nu niet meer. Het is nog maar de vraag of we überhaupt een optreden uit deze mailing weten te slepen, maar daar moet je natuurlijk nooit van uit gaan.

Binnenkort komt er een tweede single, die we weer gaan opsturen naar festivals. Okee, daar is het eigenlijk te laat voor: de programmeurs van zomerfestivals zijn nu al druk bezig een programma inelkaar te zetten. Maar ja, nooit geschoten altijd oefenruimte.

5 March 2003 | Life | 5 reacties

Reacties

 1. 1 Ruud 5 March 2003, 17:06

  Succes!

 2. 2 lijn 5 March 2003, 17:28

  Ook succes! Enne, bij die zomerfestivals zijn er altijd afzeggers, dus wie weet.

 3. 3 Tuuur 5 March 2003, 17:30

  Inderdaad, reken maar op dat er afzeggers komen. En er zijn ook programmeurs die laat beginnen. De leukste optredens die we met onze band hadden waren van die last-minute optredens, waar je een dag van tevoren hoort waar je speelt.

 4. 4 ErHa 5 March 2003, 23:20

  Volgens mij programmeren de meeste festivals tot een uur voor aanvang….

 5. 5 Merel 6 March 2003, 10:32

  Zelf nabellen lijkt me inderdaad geen pretje.
  Maar SUCCES! En veel plezier op Lowlands ;-)

Commenting is not available in this weblog entry.