Op naar @media 2007

Voor de derde keer ga ik naar Londen voor de webconferentie @media, waar de Groten van het vak presentaties zullen houden over cutting edge ontwikkelingen, trends en technologieën. De vorige twee keren betaalde mijn werkgever nog, maar aangezien ik nu mijn eigen werkgever ben, betaal ik het deze keer uit eigen zak. Geen probleem — dat zijn gewoon opleidingskosten — en het is het alleen al waard om de netwerk-mogelijkheden.

Hou mijn tweets in de gaten, want ik zal die ongetwijfeld regelmatig verversen. Zo. Op naar Londen. Tally-ho!

6 June 2007 | Dump, Nerdy, Webdev, Werk | 1 reactie

Reacties

  1. 1 Tjarko 6 June 2007, 12:12

    Have fun!! het was mij te duur, en aangezien ik vorige week nog op Reboot 9.0 was werd het ook iets teveel van het goeie :-)

Commenting is not available in this weblog entry.